Конферентен център


Търсите най-подходящото място за провеждане на Вашите бизнес- мероприятия?

Конферентната зала на четиризвездния хотел Алианс в Пловдив разполага със 100 седящи места и е изключително удобна за организиране на бизнес мероприятия, конференции, семинари и презентации. Залата е мултифункционална, в нея е възможно да бъдат организирани както мероприятия тип “лекционна зала”, така и такива от типа “ кръгла маса”, "П-образна маса" или “семинар”.

Залата е напълно климатизирана и отоплена. Разполага с постоянна връзка с Интернет и възможност за включване на преносими компютри в мрежа. Оборудвана е с мултимедиен проектор с DVD плейър, телевизор, аудио система, екран 180/200 см и флип-чарт; безжични и стационарни микрофони. Може да бъде осигурена и видео-конферентна връзка по 2 ISDN канала с високo качество на приемане. Може да бъде осигурена и конгресна техника или кабини за симултанен превод под наем за мащабни мероприятия.

Организираме цялостни семинари и конференции с кафе-паузи, обяди, вечери, коктейли и тържествени приеми в ресторант – енотеката към хотела. Ресторант – енотека “Копчето” е едно от най-реномираните заведения в града с изключително вкусната кухня и с невероятно ниските цени. Можете да си съставите меню за обяд, вечеря, кафе-пауза или коктейл съобразно Вашите изисквания и желания.

Огромното предимство на нашата конферентна зала са изключително ниските цени на наема и услугите, които се предлагат, съчетани с перфектно качество. Не е за пренебрегване и факта, че гостите и участниците във Вашето мероприятие могат да останат да нощуват в хотел Алианс.Менютата за кафе-паузи, обяди, официални вечери, коктейли, приеми и банкети по време на семинарите и конференциите се съставят съобразно изискванията на нашите клиенти.
Настаняването се извършва по специални цени, като се правят специални отстъпки за организирани мероприятия в конферентната зала с нощувки. Организациите и туроператорите, които насочват специалистите си и клиентите си да провеждат мероприятия при нас получават и допълнителна комисионна, съгласно предварителен договор.