Изпрати запитване
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИЯ

С извършването на резервация, Вие приемате и се съгласявате с прилаганите от нас правила за анулиране и политика в случай на непристигане, както и с всички допълнителни условия (на услугата) и наши правила за настаняване, които могат да се отнасят до Вашата резервация или до времето на престоя Ви.
Безплатна анулация и възстановяване на преведените средства: до 3 дни преди датата на настаняване;
Късна Анулация: Анулация по-късно от 3 дни преди датата на настаняване, таксува се първата нощувка;
No-Show: таксуват се първата и втората нощувка;
Правила за анулация при специални оферти и условия:
Early Booking Offer  & Last Minute Deal: Тази оферта не позволява възвръщане на преведената от Вас сума при канселиране на резервацията;
Правила за анулация при пакетни оферти:
Безплатна анулация: до 1 ден преди датата на настаняване;
Късна анулация: по-късно от 1 ден преди датата на настаняване, таксува се 1-вата нощувка;
No-show: таксуват се 1-вата и 2-рата нощувка;
Правилата за окончателно анулиране или случаите на непристигане  или модификация на резервацията за хотела са налични и на нашия уебсайт - на страницата с информация за съответния тип нa настаняване, показват се и в имейла за потвърждение. Моля обърнете внимание, че може определени цени или специални оферти да не подлежат на анулиране или промяна. Моля запознайте се с условията старателно преди да извършите резервация.
Ако желаете да прегледате, коригирате или анулирате своята резервация, моля използвайте имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него. Моля обърнете внимание, че може би ще бъде изискана такса за анулиране на Вашата резервация, съобразно правилата на мястото за настаняване за анулиране или в случай на непристигане. Препоръчваме Ви да прочетете тези правила внимателно, преди да извършите резервация.