**** ТЕНИС ТУРНИР " ЗАШО " 2017 ****Генерален спонсор

балнеокомплекс

 

“AQUATONIK” - Велинград

 

 

За шестнадесета поред година в памет на Захари Джевизов - Зашо от 29/04/2017 г. - начало в 09.00 ч. до 01/05/2017 г. се организира на тенис кортове ”Стад”- Пловдив, ежегоден тенис турнир за аматьори, любители и ветерани спряли участие преди 2000 г. неполучаващи пари чрез тенис. Така ще изпълним повелята на Зашо "По-добре е, да сме еднакво добри, като играем с по-добрите, от колкото еднакво слаби, когато играем с нивото си"

Мъжкият турнир и тази година ще бъде разделен по настояване на участниците на две категории- до 45 г. /вкл. до 31.12.17 г./ и сеньори. Финалистите от всяка категория излъчват победителя, а вторите места се борят за третата награда.

Тегленето на жребия и програмата на срещите ще се публикуват след получаване на попълнените декларации за желание за участие и уточняване на броя на групите за всяка категория.

Крайна дата за заявка за участие с попълване на декларации е 15.03.2017 г. Структурират се категориите и броя на групите, след което се канят водачите на групи, в зависимост от резултатите от предишни турнири. След заплащане на таксата за участие, водачите на групи се поставят по ранглиста. Срок за запълване на водаческите места - 25/03/17 г. При незаети места за водачи се дава едноседмичен срок на следващите в ранг листа да се регистрират до 31.03.2017 г.

Турнирът става „OPEN” за стари и нови участници след 00:00 ч. на 2-ри април. Ще получите право да платите (на принципа“Първи по време-първи по право“) такса за участие - 20 лв. с банковата си карта (след влизане с име и парола, избор на турнир /мъже, сеньори, или жени/ и натискане на линк "Плати"), чрез официален, легален, секюризиран ПОС терминал на “Борика”, както при покупка в магазините и теглите електронен жребий за група и място в групата. Така участието ви е гарантирано. След запълване на местата турнирът автоматично става „CLOSE”. Платилите, но възпрепятствани да участват сами търсят свои заместници. Орг. Комитет не въстановява таксата за участие.

Награден фонд на турнира за мъже:

· I-во място - Head ваучери на стойност 800 лв. + ваучер за двама за уикенд в балнео и SPA комплекс АкватониК

· II-ро място - Head ваучери на стойност 500 лв

· III-то място - Head ваучери на стойност 300 лв

Награден фонд на турнира за жени:

· I-място - Head ваучери на стойност 200 лв + ваучер за двама за уикенд в балнео и SPA комплекс АкватониК

· II-място - Head ваучери на стойност 100 лв

Награден фонд на турнира за двойки:

· I-място - Head ваучери на стойност 250 лв

· II-ро място - Head ваучери на стойност 150 лв

За всички участници има награди-спортно бельо от спонсора на турнира.

Правилник за провеждането на турнира:

В квалификационни групи по 4 участника се играе по един сет всеки срещу всеки и се изльчват по двамата продължаващи на елиминации. Елиминациите се играят по сет, а четвъртфиналът и полуфиналът се играят до постигнат 9-ти гейм (при 8 на 8-тайбрек) Финалът е два гейма разлика след 9-тия гейм. Победата е при 11:9, или 15:13 НА ПРИМЕР.

Организацията на турнир със 128 участника - мъже и 32 участнички- жени в квалификационни групи е трудна и сложна задача и затова часовото разпределение задължително се спазва.

Жребия ще се тегли в неделя 30/04/2017 от 10.00 часа. Допуска се участие на двойки на нерегистрирани лица срещу такса от 10 лв. Турнирът за 2016 г. беше прекъснат, заради дъжд. Миналогодишните участници няма да заплащат такса за 2017 г.

Програмата с часовото разпределение е пределна /не по късно от определения час/. Желателно е присъствие поне час по рано.

Закъснение на мача поради неявяване с повече от 15 минути от програмата дава служебна загуба 6:0 на неявилия се. Разрешава се без знание на организаторите, при възпрепятсвани за съответен час, да сe сменят мачовете с мач от същата група, като за целта имате на разположение телефонните номера от профила на участниците от списъка.

За гости на турнира е осигурен 4 звезден хотел - 25лв. на вечер на човек в двойна или тройна стая - ХОТЕЛ АЛИАНС**** или друг 4* хотел след запълването му. За контакти: manager@alliancehotel.com

На 30.04.от 20.00 часа е предвидена среща по тенис на чаша - вход свободен и платен. Необходима е заявка.

Връчването на купите и паричните награди на 01/05/2017 след финала на самите кортове.

За въпроси към организаторите E-mail: akyosev@aquatonik.com